Geert ten Dam en Karen Maex stellen zich maandag voor aan de universitaire gemeenschap en de hogeschoolgemeenschap.

Karen Maex en Geert ten Dam- Folia
Fotograaf: Daniel Rommens

Geert Ten Dam, de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur (CvB) van de UvA en de HvA, en Karen Maex, de nieuwe rector magnificus van de UvA en lid van het CvB, stellen zichzelf maandag a.s. voor tijdens een bijeenkomst voor alle medewerkers en studenten van de UvA en de HvA én gaan met ze in gesprek. Dit gebeurt vooruitlopend op hun aantreden op 1 juni a.s. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 30 mei van 15.45 tot 17.00 uur in de hal van het Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4.

De bijeenkomst is te volgen via een livestream.