De bijeenkomst waarin Geert ten Dam, de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur (CvB) van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam, en Karen Maex, de nieuwe rector magnificus van de UvA en lid van het CvB, zichzelf voorstellen aan de universitaire en hogeschoolgemeenschap is verplaatst naar maandagmiddag 30 mei.

De bijeenkomst vindt plaats op maandagmiddag 30 mei om kwart voor vier. De locatie is ongewijzigd: de hal van het Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4.

Tijdens een bijeenkomst voor alle medewerkers en studenten van de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam stellen de nieuwe CvB-leden zichzelf voor en gaan ze met medewerkers en studenten in gesprek. Dit gebeurt vooruitlopend op hun aantreden op 1 juni a.s.

Een dezer dagen ontvangen medewerkers en studenten per mail de uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Jeroen Oerlemans
Geert ten Dam (Foto: Jeroen Oerlemans)
Jeroen Oerlemans
Karen Maex (Foto: Jeroen Oerlemans)