Dit jaar lopen studenten en medewerkers van de UvA en de HvA weer mee met de Dam tot Damloop. Jij ook?

UvA-HvA-team Damloop
Foto: Daniël Rommens / Folia

Op zondag 18 september lopen we mee met de Businessloop. Bij de Damloop zijn de startnummers al uitverkocht; bij ons niet. Zie hieronder hoe je je kan inschrijven.

Veel extra’s

Het USC regelt na je inschrijving verschillende zaken voor je. Zij zorgen voor je startnummer en inschrijving bij de organisatie van de Damloop. Ook kan je gratis meedoen aan tenminste zes specifieke hardlooptrainingen op verschillende locaties. Het USC maakt online trainingsschema’s voor hardlopers van verschillende niveaus en je krijgt een mooi hardloopshirt. Tijdens de Damloop zorgen we voor pacers op verschillende tijden en na afloop kan je een drankje komen doen in onze tent op het Dampark. En je loopt uiteraard met een gezellig team!

Kosten en inschrijven

Deelname aan de Damloop met het UvA-HvA Damloopteam kost €23,- voor studenten en €35,- voor medewerkers. Volg onderstaande stappen om je via de webshop in te schrijven.

1. Maak een account aan in de webshop van USC. Vervolgens keer je terug naar dit bericht en koop je je startbewijs bij stap 2.
    Ben je al USC-lid? Sla deze stap dan over en ga meteen door naar stap 2.
  2. Schrijf je in voor de Damloop met je USC-account via deze link 'inschrijven'.

Mocht je een vraag hebben, stuur dan een e-mail naar evenementen@usc.uva.nl

Snelle loper?

Ook dit jaar brengen we twee wedstrijdteams op de been en willen we strijden voor de prijzen! Ben jij snel? Loop je de 16,1 km als man in minder dan 60 min of als vrouw in minder dan 70 min? Mail ons dan. Deelname aan het wedstrijdteam is geheel gratis en brengt ook extra's met zich mee zoals een USC-abonnement.

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook! Kijk voor meer info op de sites van het USC en de Damloop.