Zoals vastgelegd in het tienpuntenplan wordt de academische gemeenschap jaarlijks geconsulteerd over de Kaderbrief.

Van 2 mei tot en met 23 mei kunnen studenten en medewerkers reageren op de concept Kaderbrief 2017 via kaderbrief2017-BB@uva.nl. De concept Kaderbrief 2017 is te downloaden onderaan dit bericht.

De Kaderbrief 2017 dient als basis voor de Begroting 2017 en de meerjarenramingen 2018-2020 van de UvA. Hij geeft richtlijnen voor en biedt handvatten aan faculteiten en diensten bij het opstellen van hun eigen begroting.

Proces consultatie Kaderbrief 2017

Medewerkers en studenten kunnen tot en met 23 mei reageren via kaderbrief2017-BB@uva.nl. Na afloop van deze consultatieperiode worden de reacties en vragen per onderwerp gebundeld. Alle gebundelde reacties en vragen uit de academische gemeenschap worden van een antwoord voorzien. Waar nodig zal de Kaderbrief 2017, naar aanleiding van de reacties, worden aangepast. Eind mei is er overleg tussen de medezeggenschap en het CvB over de Kaderbrief 2017. De instemmingsperiode van de Gezamenlijke Vergadering  (GV) loopt tot en met 12 juni. De laatste stap is het vaststellen van de definitieve Kaderbrief 2017 door het CvB na instemming van de GV.

Consultatie Begroting 2017

In het najaar zal dit proces zich herhalen voor de Begroting 2017. Ook dan zal het College van Bestuur de academische gemeenschap consulteren en de GV om instemming vragen, zoals vastgelegd in het tienpuntenplan.