Iedereen die een onderzoek, stage of project op het gebied van duurzaamheid heeft gedaan, kan een voorstel indienen om dit op een poster te presenteren tijdens het evenement op 20 mei 2016.

De Nationale dag voor duurzaamheid is het podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland. De dag wil bijdragen aan een groenere en toekomstbestendige HO-sector en is een samensmelting van het symposium Groene ICT en Duurzaamheid van SURF. Studentennetwerk Morgen reikt dan ook de SustainaBul uit - de duurzaamheids-award voor universiteiten en hogescholen.

Oproep voor posterabstracts

De organisatie is op zoek naar interessante onderzoeken om als poster te presenteren tijdens het evenement. Iedereen die een project, (promotie)onderzoek of stage heeft gedaan met uitdagende of innovatieve uitkomsten op het gebied van duurzaamheid, wordt uitgenodigd dit te delen. Voor de beste posters zijn er prijzen te winnen. Lees de oproep voor het indienen van een posterabstract (pdf).

Voor wie

Het evenement is niet alleen interessant voor duurzaamheidscoördinatoren of ICT’ers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid in het algemeen en het inzetten van ICT om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen in het bijzonder:

• opleidingsmanagers
  • docenten en onderzoekers van ICT-opleidingen
  • studenten
  • managers facilitair en inkoop
  • onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren

Ga voor meer informatie over het programma en aanmelding naar de website www.surf.nl/nddho