Als dit collegejaar op z’n einde loopt en de zomervakantie begint, komen in juni, juli en augustus meer dan 500 studenten van over de hele wereld naar de UvA om juist hard aan de slag te gaan.

Beeldmerk Summerschool

Bij de UvA Summer School kun je je studie voorzetten door een van de vele zomerprogramma’s te volgen die de UvA biedt. De programma’s laten studenten kennismaken met nieuwe academische disciplines of zijn juist een aanvulling en verdieping op hun huidige vakgebied. De thema’s zijn gebaseerd op de academische speerpunten en interdisciplinaire thema’s verbonden aan hoogstaand onderzoek binnen de UvA. Naast de internationaal georiënteerde programma’s, biedt de UvA ook een reeks Nederlandstalige zomercursussen. Er zijn programma's voor verschillende niveaus.

Studeren én ontspanning

De UvA Summer School zorgt ook voor een levendig sociaal programma in en om Amsterdam, tijdens je zomerstudie.

Wil je meer weten over de zomerprogramma's van de UvA Summer School? Kijk dan op de website.