Van 8 t/m 11 februari zijn er informatiebijeenkomsten waarin studenten en medewerkers worden geïnformeerd over de nieuwe cateringplannen. Dit is ook dé gelegenheid om zelf inbreng te geven voor de toekomst van de catering. Maak hier dus gebruik van.

De UvA wil de catering afstemmen op de wensen, eisen en mogelijkheden van vandaag én morgen. Om inspiratie op te doen heeft een delegatie medewerkers en studenten een ronde gemaakt langs een aantal campussen in Nederland om te ervaren hoe de cateringvoorzieningen elders zijn geregeld. Ook hebben er rondetafelgesprekken en workshops plaatsgevonden met thema’s als prijsstelling, productaanbod en duurzaamheid. De informatie uit deze bijeenkomsten is gebundeld en omgezet in een advies.

Presentatie op de campus

Per campus zal er een presentatie komen van de ideeën voor de catering.

• Binnenstadcampus: 8 februari
    Locatie: Universiteitsbibliotheek Doelenzaal
    Tijd: 15.00 - 17:00 uur
  • Roeterseilandcampus: 9 februari