Heb jij de app MijnUvA al? Met de app heb je direct toegang tot jouw Blackboard, rooster, cijfers en meer. Download de app in App Store of Play Store en geef je feedback: zo kunnen we de app blijven ontwikkelen.

banner app MijnUvA

Met de app MijnUvA kun je ook zien waar nog studieplekken beschikbaar zijn, vind je de adressen van en routebeschrijvingen naar alle UvA-locaties en kun je zoeken in de catalogus van de bibliotheek van de UvA.

Nieuwe versie

De app MijnUvA is inmiddels door bijna 10.000 studenten gedownload. Op basis van hun feedback is de nieuwe versie ontwikkeld.

• Onder Mededelingen vind je nu ook al het nieuws en de mededelingen van jouw opleiding, gecombineerd met de mededelingen van Blackboard. D.m.v. een filter kun je zelf selecteren.
  • Cijfers en Roosters tonen de laatste 15 items i.p.v. de laatste 5.
  • Roosters bevat nu ook tijden en locaties.

Blackboard

Een wens van studenten is dat Blackboard geïntegreerd wordt in de app MijnUvA. Dit is helaas om technische redenen niet mogelijk. Om toch zoveel mogelijk informatie te bundelen, biedt de app  wel toegang tot de BB-app.

Inmiddels werken we alweer aan de volgende versie, dus blijf vooral je feedback geven via de app zelf. Zo kunnen we de app steeds verder verbeteren!