Maak kans op € 10.000 met een innovatief idee met commerciële en maatschappelijke relevantie. Ding mee naar de Amsterdam Science & Innovation Award 2016. Voor onderzoekers, medewerkers en studenten van de Amsterdamse universiteiten en hogescholen, academische ziekenhuizen en publieke onderzoekscentra.

Amsterdam Science & Innovation Award 2016

Deelname aan de Amsterdam Science & Innovation Award is een uitstekende gelegenheid om een idee verder uit te werken en de impact ervan te onderzoeken. De jury, onder voorzitterschap van Alexander Rinnooy Kan (zie video), selecteert tien finalisten op basis van innovativiteit, uitvoerbaarheid en vervulling van een marktbehoefte.

De finalisten krijgen ter voorbereiding op de finale een professionele pitchtraining en ondersteuning van de business developers van Innovation Exchange Amsterdam (IXA). Ook bestaat de mogelijkheid om, tijdens het Science meets Business programma, in contact te komen met bedrijven en organisaties uit de publieke sector. Dit is een nieuw programma onderdeel van de Innovation Award.