Wil jij een weekend met 29 andere studenten van verschillende nationaliteiten en studies in multidisciplinaire teams samenwerken aan een vraagstuk van een opdrachtgever? Meld je aan voor het Grit Project voor 3 februari 2016.

Gedurende een weekend (19 t/m 21 februari) word je begeleid door coaches om het beste uit jezelf, het team en het idee te halen. 48 uur in het teken van samenwerken, ondernemerschap en het ontwikkelen van creatieve en onverwachte ideeën en oplossingen.

Over het Grit Project

Het Grit Project is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Hogeschool van Amsterdam, de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten samen met de Gerrit Rietveld Academie.