Ideeën over hoe het onderwijs met behulp van ICT kan worden verbeterd? Begin 2016 goed door mee te doen aan de winterronde van UvA Grassroots, en dien voor 29 januari 2016 een voorstel in.

Grassroots zijn kleinschalige, laagdrempelige ICT-projecten waarvan de resultaten direct in het onderwijs worden ingezet. Individuele docenten én studenten kunnen een voorstel indienen voor de uitvoering van een Grassroot. Voor elke Grassroot is maximaal 1000 euro beschikbaar. Ook kunnen gebundelde Grassroots – een Grassrootsprogramma met 5 tot 10 Grassroots - door een faculteit of onderwijsinstituut aangevraagd worden.

Meedoen

Kijk voor meer informatie, het inleverformat en de spelregels op de website van Grassroots. Meedoen kan tot uiterlijk 29 januari 12.00 uur.