Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

In het weekend van 20 en 21 november vindt er weer groot ICT-onderhoud plaats aan het netwerk. Dit betekent dat we gedurende het hele weekend (van zaterdag 00:00 uur tot zondag 24:00 uur) de beschikbaarheid van alle ICT-diensten en -voorzieningen niet kunnen garanderen.  

Houd er rekening mee dat ICT-diensten en -voorzieningen tijdelijk kunnen uitvallen 

Ons netwerk is inmiddels zodanig uitgevoerd dat alle ICT-systemen en -diensten in principe blijven functioneren wanneer één of meerdere onderdelen defect raken. Tijdens het weekend plegen we echter onderhoud op cruciale onderdelen in het netwerk, waardoor de kans bestaat dat ICT-systemen en -diensten geraakt worden en uitvallen. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om deze uitval tot een minimum te beperken.   

Zaterdag 20 en zondag 21 november 

Houd er rekening mee dat ICT-systemen en -diensten korte of langere tijd mogelijk kunnen uitvallen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Canvas 
  • Websites zoals uva.nl, medewerker.uva.nl en student.uva.nl 
  • SIS 
  • SAP 
  • ICT-werkplek  
  • Voorzieningen op de campus zoals wifi, printers en koffie- en snoepautomaten  

Alle ICT-systemen en diensten worden na de werkzaamheden getest. In principe kun je tijdens het testen gebruikmaken van de systemen en diensten, maar ook hierbij geldt weer dat we de werking ervan niet kunnen garanderen.  

Waarom is er een groot ICT-onderhoudsweekend? 

In het onderhoudsweekend wordt er noodzakelijk onderhoud aan het netwerk uitgevoerd. Dit onderhoud verbetert de werking en beschikbaarheid van systemen.