Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Sinds kort mogen we weer in beperkte mate naar de campus. Om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden is het belangrijk dat iedereen die naar de campus komt regelmatig een zelftest doet. Die zelftesten zijn vanaf woensdag 5 mei gratis online te bestellen. Hieronder lees je hoe het zit met de zelftesten op de UvA.

Hoe bestel je een test?

De test vraag je aan via zelftestonderwijs.nl. Je krijgt de test dan thuisbezorgd. Het is de bedoeling dat er voor iedereen minimaal twee zelftesten per week beschikbaar zijn.

Wanneer doe je een test?

Je doet een zelftest voordat je naar de campus komt en geen specifieke coronaklachten hebt. Heb je die wel? Doe dan een test bij de GGD.

Ook met de zelftesten blijft het belangrijk om anderhalve meter afstand van elkaar te houden, regelmatig je handen te wassen en een mondkapje te dragen als je door de gebouwen beweegt.

Waarom zou ik een test doen?

Zelftesten zijn een belangrijke manier om het aantal nieuwe besmettingen zo laag mogelijk te houden. Je beschermt anderen tegen een besmetting en helpt zo aan het verder openstellen van onderwijs op de campus. Zo help je de campus een veilige plek te houden.

Vragen?