Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Deze week hebben we 40.000 gelijktijdige wifigebruikers gemeten in ons netwerk. Dit is het grootste aantal gelijktijdige wifigebruikers wat ICT Services ooit heeft gemeten op één dag. Een mijlpaal waar we trots op mogen zijn! We beschikken over een wifinetwerk wat dermate geavanceerd is dat het dit soort uitzonderlijk grote aantallen gelijktijdige gebruikers aan kan.

Een van de grootste wifinetwerken van Nederland

Het wifinetwerk van de HvA en UvA valt onder het beheer van ICT Services. Daarmee heeft ICT Services een van de grootste state-of-the-art wifinetwerken van Nederland onder haar hoede. Dat is best indrukwekkend als je bedenkt dat dit wifinetwerk verspreid is over 59 gebouwen en 342 verdiepingen.

Over ICT Services

ICT Services is een van de vier gemeenschappelijke diensten van UvA en HvA. Er werken ongeveer 280 mensen. Behalve voor Wi-Fi zorgen we onder andere ook voor servers, dataopslag, IT-Architectuur en consultancy, onderwijs ondersteunende diensten als Canvas en SIS en leveren we maatwerkdiensten voor  faculteiten zoals bijzondere applicaties.