Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Vanaf 1 april 2019 is Office 365 ProPlus gratis beschikbaar voor jou als UvA-student. Hiermee beschik je over de nieuwste versie van onder meer Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Je kunt het pakket direct installeren vanaf uva.nl/downloadoffice.

Studentenlicentie

Als UvA-student krijg je een studentenlicentie waarmee je het pakket kunt installeren op maximaal 5 mobiele apparaten en 5 laptops/desktops (Windows en Apple).

SURFspot 

Voorheen was Office 365 ProPlus beschikbaar voor 3,99 bij SURFspot. Deze optie komt te vervallen nu je het pakket direct bij de UvA kunt downloaden. Heb je in het verleden Office 365 ProPlus via SURFspot aangeschaft en is je licentie verlopen, dan kun je deze weer activeren met je UvA-gegevens. Je hoeft het pakket niet opnieuw te installeren.

Office 365 ProPlus ook op de ICT-studieplekken 

Het nieuwe pakket komt deze zomer ook op de ICT-studieplekken (UvA-computers met een werkplek) in de Bibliotheek en studiecentra. 

Meer info

Ga naar je AZ-> Software 
Problemen met installeren? Neem contact op met de ICTS Servicedesk via 020 - 5251402 of stuur een mail naar servicedesk-icts@uva.nl.