Op 16 mei van 12:30 tot 14:00 in de Academische Club gaat het UniversiteitsForum in gesprek over flexstuderen: betalen per studiepunt.

Kerngegevens van evenement Universiteitsforum: Flexstuderen
Datum 16 mei 2022
Tijd 12:30 -14:00

In Den Haag wordt nagedacht over het uitbreiden van de mogelijkheden om te flexstuderen. Wat zou dat betekenen voor ons onderwijs? Is flexstuderen een uitkomst in een tijd waarin studenten steeds meer onder druk komen te staan? Maar hoe zit het dan met cohesie in het curriculum?

Ieder lid van de academische gemeenschap is welkom om aan te sluiten bij de discussie na aanmelding via: universiteitsforum-bb@uva.nl