Aangezien de fiets een grote rol speelt in de levens van zowel medewerkers als studenten binnen de UvA en een duurzame optie van vervoer is, is de UvA fietsambassadeur van het hoger onderwijs. Dit betekent dat we medewerkers en studenten willen stimuleren om op de fiets naar de campus te komen. Om hier aandacht aan te besteden doet de UvA op 19 mei mee met de fiets naar de campus dag.

Kerngegevens van evenement Kom met je fiets naar de campus dag
Datum 19 mei 2022
Tijd 08:00 -12:00

Op deze dag is er op de Roeterseilandcampus (op het plein tussen gebouw E en De Krater) en bij de FNWI op het Amsterdam Sciencepark (op het grasveld voor de fietsenstalling) een fiets-pitstop beschikbaar van 8.00 tot 12.00 ‘s ochtends. Hier staat een fietsenmaker klaar om gratis je fiets te checken of kleine reparaties uit te voeren, zoals het plakken van je band of het smeren van je ketting.

Dus wil jij een gratis check-up van je fiets en helpen met het verduurzamen van de mobiliteit van de UvA? Kom dan 19 mei op je fiets naar de campus!