Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Na de UvA Health Week kunnen we nog 5 wandelingen aanbieden met een wandelcoach vanuit de Arbodienst. Meld je dus snel aan als je interesse hebt.

Kerngegevens van evenement Na de UvA Health Week: Wandelcoach (medewerkers)
Datum 19 april 2021
Tijd 10:00 -17:00

Wandelcoach 

Datum en tijd: Na de Health Week, datum en tijd worden afgestemd in overleg na aanmelding
Open voor: UvA medewerkers, PhD's
Taal: Nederlands en Engels
Type: walk and talk (medewerkers/PhD's)

Omschrijving: 
Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Daarbij geeft wandelen rust in je hoofd, waardoor het soms gemakkelijker is om een coachgesprek te voeren. Tijdens een kennismakingssessie wandelcoaching van drie kwartier bespreken we al wandelend de voor jou relevante vraag, vaak gerelateerd aan werkbalans. Zorg dat je voorafgaand aan het gesprek je vraag formuleert zodat we de coachsessie optimaal kunnen benutten.

Tijdens de wandeling coach ik je vanuit de positieve psychologie. Ik luister aandachtig naar jou, en vraag door waar nodig. Uiteindelijk bent je zelf de expert die de oplossing kent; ik help je alleen die oplossing te vinden.

Opmerking
In het kader van de Health Week kunnen wij een maximum aantal van 15 wandelingen aanbieden. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van aanmelding. Je ontvangt een uitnodiging per e-mail nadat je de registratie hebt voltooid. Datum, tijd en locatie worden in overleg met de coach vastgesteld. Heb je na de Health Week interesse in wandelcoaching, neem dan contact op met bgz@amsterdamumc.nl

Over de host: 
Namens de Arbodienst, zullen Philippine de Wit en Simone Kerver deze sessies verzorgen. Zij volgden beiden de opleiding tot wandelcoach en hebben er al aardig wat kilometers opzitten. Wandelcoaching gaat áltijd door, tenzij code rood. Nu in corona tijd is wandelcoaching de perfecte manier om life een coach gesprek te voeren en kun je het scherm even laten voor wat het is. We ontmoeten je graag in de Health Week of erna.

Sorry, deze sessie zit vol. Meld je aan voor de reservelijst. Stuur ons een mail en we laten het weten als er een plek vrij komt.