Van 15 tot en met 19 maart is de Europese Week tegen Racisme. Het UvA Chief Diversity Officer team (CDO-team) presenteert deze week in samenwerking met SeSi Community Center van de Hogeschool van Amsterdam, Pakhuis de Zwijger en Comité 21 maart een rijk programma met verschillende evenementen.

Kerngegevens van evenement Week tegen racisme 2021
Startdatum 15 maart 2021
Einddatum 19 maart 2021

Programma

Voor alle studenten en medewerkers van de UvA en HvA is er een gevarieerd programma met muziek, spoken word, storytelling, lezingen en workshops met volop ruimte voor dialoog. De week gaat op maandag 16 maart van start met een workshop Implicit bias and open communication’ en op zondag 21 maart, de internationale dag tegen racisme, gaan wij naar de (anderhalve meter) demonstratie op het Museumplein om 13.00 uur. De sessies vinden online plaats in de vorm van livecasts en zoomsessies.