Tijdens dit UniversiteitsForum presenteert de Taskforce Sociale Veiligheid haar rapport met bevindingen en aanbevelingen voor het versterken van sociale veiligheid. Iedereen die bij de UvA werkt of studeert is welkom om deel te nemen aan het webinar. Na het UniversiteitsForum wordt het rapport gepubliceerd op de webpagina van de Taskforce.

Kerngegevens van evenement UniversiteitsForum over sociale veiligheid: rapport Taskforce ‘Doorbreek de stiltes: sociale veiligheid aan de Universiteit van Amsterdam’
Datum 15 februari 2021
Tijd 12:30 -13:15

Online bijeenkomst

Het eerste deel is een webinar waarin de Taskforce het rapport presenteert. Daarna discussiëren de leden van het UniversiteitsForum in breakoutrooms over het vervolg van aanpak en acties op het gebied van sociale veiligheid.

Programma:

Webinar met presentatie rapport      12:30 – 13:15 uur
Breakoutrooms UniversiteitsForum   13:15 – 14:15 uur

Voor informatie en aanmelden voor de breakoutrooms van het UniversiteitsForum kun je terecht bij universiteitsforum-bb@uva.nl.

Wil je weten wat de UvA doet om de sociale veiligheid te versterken? Lees op de overzichtspagina over verbeteracties, Taskforce, Rapport Externe Commissie en gedragscode