Wat zou jij anders doen als je het voor het zeggen hebt op de UvA? Waar maak je je druk om, of welk succes wil je met het College van Bestuur delen?

Kerngegevens van evenement CvB-uurtje Maagdenhuis
Datum 20 oktober 2016
Tijd 13:00 -14:00
Jeroen Oerlemans
Fotograaf: Jeroen Oerlemans

Elke donderdagmiddag, van 13.00 uur – 14.00 uur gaan leden van het College van Bestuur op wisselende locaties in gesprek met studenten en medewerkers van de UvA en HvA. Op donderdag 20 oktober gaat het College van Bestuur in gesprek met de medewerkers van het Maagdenhuis. In de week hier opvolgend, donderdag 27 oktober, is het CvB-uurtje op het Science Park voor alle medewerkers en studenten van de UvA en HvA.