Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

De hele academische gemeenschap is uitgenodigd voor de startbijeenkomst over het allocatiemodel van de UvA op maandag 23 mei a.s. Discussieer mee en breng jouw ideeën in over hoe het geld binnen de UvA het beste verdeeld kan worden.

Kerngegevens van evenement Startbijeenkomst discussie allocatiemodel
Datum 23 mei 2016
Tijd 15:30 -17:30
Locatie BG 3

Wat is het allocatiemodel?

Het allocatiemodel verdeelt de eerste geldstroom van de UvA. Het bepaalt hoeveel budget de faculteiten krijgen toegewezen en vormt de basis van de begrotingscyclus van de UvA. De eerste geldstroom bestaat uit de Rijksbijdrage en de collegegelden.

Waarom deze discussie?

Het huidige allocatiemodel wordt nu zo’n tien jaar gebruikt. Na het vaststellen van Instellingsplan 2015-2020 is dit het moment om het allocatiemodel tegen het licht te houden. Omdat de manier waarop het geld verdeeld wordt voor iedereen van belang is, is besloten hierover een UvA-brede discussie te voeren.

Programma startbijeenkomst

Tijdens deze middag gaan we dieper in op het huidige allocatiemodel. Ook geven we inzicht in hoe deze discussie en ieders ideeën zullen worden gebruikt in de vorming van een breed gedragen allocatiemodel. Je maakt kennis met leden van de werkgroep en de klankbordgroep. En uiteraard is er alle ruimte om met elkaar de eerste ideeën te bespreken.

In drie themabijeenkomsten die de komende twee maanden worden georganiseerd kan wie dat wil zijn of haar idee uitwerken tot een compleet voorstel. Ook voor deze themabijeenkomsten zal de hele academische gemeenschap worden uitgenodigd.

Meer informatie en aanmelden

Weten hoe het huidige allocatiemodel van de UvA precies in elkaar steekt? Bekijk de animatie op allocatie.uva.nl of download de infographics.

I.v.m. de catering en de zaalcapaciteit ontvangt de organisatie graag vooraf je aanmelding.

Tijd en datum

23 mei 2016, 15.30 – 17.30 uur, inloop vanaf 15.15 uur.

BG 3

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam