Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Webcolleges

Webcolleges

Een webcollege is een opgenomen college dat samen met een schermpresentatie bijvoorbeeld in PowerPoint wordt weergegeven via internet. Via een link in Canvas of een andere webomgeving kan het college worden gevolgd.

De webcolleges worden alleen verspreid door docenten en niet door de dienst Webcolleges.

Kijk in de FAQ voor de meestgestelde vragen en antwoorden. 

 • Webcolleges Faculteit der Rechtsgeleerdheid

  Beschikbaarheid webcolleges verplichte vakken derde bachelorjaar

  In studiejaar 2019 - 2020 worden webcolleges alleen bij verplichte vakken uit het derde bachelorjaar gepubliceerd op de dag van de hoorcolleges, van 18:00 tot 22:00 uur.

  Beschikbaarheid webcolleges verplichte vakken bachelor

  Bij alle verplichte bachelorvakken komen de webcolleges op Canvas te staan in de week voor het tentamen t/m het herkansingstentamen.

  Uitzonderingen

  Een uitzondering geldt voor bachelorstudenten met de topsportstatus en chronisch zieke studenten; zij kunnen via een studentendecaan een verzoek indienen om in staat te worden gesteld de webcolleges tijdens de onderwijsperiodes te bekijken. Géén uitzondering wordt gemaakt op grond van tijdelijke uitval (bijv. wegens een niet-chronische ziekte), stage, werk, lange reistijd, vakantie, studiereis, tweede studie of gelijktijdige onderwijsverplichtingen van dezelfde opleiding. In andere situaties dan de hier genoemde kan bij de studieadviseurs een verzoek tot het maken van een uitzondering worden ingediend; hierop wordt beslist door de opleidingsdirecteur.

Contact Servicedesk Facility Services (FS)

T: 020 525 1403
E: servicedesk-fs@uva.nl

Formulieren voor facilitaire diensten

Een aanvraag doen of storing melden? De status van je melding(en) bekijken? Ga naar www.uva.nl/fs-meldingen (nieuw venster).