Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Etnische/culturele verenigingen

Verschillende studentenverenigingen richten zich op een specifieke etnische of culturele groep.

AtlasBridges (Marokkaanse / Nederlandse studentenvereniging)

Atlasbridges is een internationale non- profit organisatie die een bijdrage levert aan de maatschappij middels educatieve, culturele, sociale en wetenschappelijke activiteiten en projecten. Stichting Atlasbridges is anno 2003 opgericht en is momenteel actief met twee centra een in Nederland en een in Marokko. De centra worden ondersteund door de Atlasbridges Instituut en Atlasbridges Internationaal. Verder maakt de studentenorganisatie Atlasbridges onderdeel uit van de Stichting Atlasbridges.

Contactgegevens

Marnixkade 87-2A
1015 ZH Amsterdam
T: +31 (0)6 428 149 41
E: info@atlasbridges.com

Aziatische Studenten Nederland (ASN)

Vereniging voor Aziatische studenten van de UvA, HVA en HES. ASN is een lifestyle en jongeren community en is ontstaan in 2003. Het streven is om vooral belangstellenden met een Aziatische achtergrond of interesse in Azie samen te brengen. Inmiddels is ASN uitgegroeid tot het grootste platform voor Aziatische jongeren in Nederland en zelfs daarbuiten. Met behulp van een enthousiaste crew, partners en adverteerders onderhouden we de website, social media platformen, en diverse projecten.

Contactgegevens

Weesperzijde 190
1097 DZ Amsterdam
E: info@asn-online.nl

IJAR Amsterdam (Joodse studenten- en jongerenvereniging)

Ijar Amsterdam is een joodse studenten-/jongerenvereniging die naast joodse educatieve en religieuze activiteiten ook sportieve en sociale activiteiten organiseert in Amsterdam. Ijar Amsterdam is lid van een overkoepelende vereniging, die alle landelijke IJARS in het land bundelt onder de naam IJAR Nederland.

Contactgegevens

IJAR Amsterdam
E: info@ijar.nl