Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvA-panel

Wil jij meepraten en -denken met de Universiteit van Amsterdam? Zijn er bijvoorbeeld dingen die de universiteit beter kan doen? Of zie jij zaken die anders moeten? Meld je dan aan voor het UvA-panel. Door mee te doen aan het panel kun je jouw ideeën, wensen en meningen over verschillende onderwerpen met ons delen. Daarmee kunnen wij onze communicatie en dienstverlening verder verbeteren voor jou.

Hoe werkt het?

Alle UvA-studenten en medewerkers kunnen meedoen aan het UvA-panel. Na jouw aanmelding krijg je een aantal keer per jaar een uitnodiging voor deelname aan een online enquête, een paneldiscussie of een interview. Je kunt zelf per onderzoek bepalen of je mee wilt doen. Onderzoeken gaan bijvoorbeeld over wat jij vindt van de Mijn UvA app, hoe de vakaanmelding beter kan en op welke manier jij graag wilt dat de UvA over evenementen communiceert. Met die informatie kan de Universiteit van Amsterdam directe verbeterpunten opstellen en deze uitvoeren.

Beloning deelname

Bij elk onderzoek wordt onder de deelnemers een aantal tegoedbonnen verloot. Hoeveel bonnen dat zijn, hangt af van het aantal deelnemers en het type onderzoek. Je kunt onder andere een Albert Heijn of een Bol.com bon winnen.