Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvA-panel

Wil jij de UvA helpen verbeteren én cadeaubonnen verdienen? Meld je aan voor het UvA-panel! Je ontvangt dan elk jaar ongeveer tien uitnodigingen voor onderzoek. Die onderzoeken zijn specifiek voor jou bedoeld. Deelname is op vrijwillige basis en alleen als het jou uitkomt. Met jouw mening kan de universiteit haar communicatie en diensten beter laten aansluiten op de UvA-gemeenschap.

Hoe werkt het?

Alle UvA-studenten kunnen meedoen aan het panel. Na je aanmelding ontvang je ongeveer tien keer per jaar een uitnodiging voor deelname aan een online enquête, een paneldiscussie of een interview. Je kunt per onderzoek bepalen of je mee wilt doen. Eerdere onderzoeken gingen bijvoorbeeld over het ontwikkelen van een nieuwe studentenwebsite, de campagne sociale veiligheid en de webpagina van een nieuwe opleiding.

Beloning deelname

Bij een online vragenlijst wordt onder de deelnemers een aantal Bol.com tegoedbonnen verloot. Bij een (online) interview krijgt elke deelnemer een Bol.com tegoedbon. Hoeveel de bon waard is, hangt af van het type onderzoek en hoelang je ermee bezig bent.

Meld je aan

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor het UvA-panel door een korte vragenlijst in te vullen. Afmelden voor het panel kan te alle tijden door een e-mail te sturen naar uvapanel@uva.nl.