Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Negatief zelfbeeld-groep (voorlichting + 6 x 2,5 uur) (online)

Online training: realistisch naar jezelf leren kijken

Iets voor jou?

Denk je negatief over jezelf? Vergelijk je jezelf te veel met anderen? Ben je jezelf steeds aan het (ver) oordelen? Maar weet je dat het eigenlijk onterecht is, dus je kunt het relativeren? Dan is de negatief zelfbeeldgroep wellicht iets voor jou. In deze groep leer je om realistisch naar jezelf te kijken en meer aandacht te hebben voor je positieve eigenschappen. Er wordt veel geoefend, zowel tijdens de bijeenkomsten als erbuiten.

Data en tijden 2021-2022 (1e semester)

Let op: deze groep begint met een informatiebijeenkomst; zie ook de praktische informatie hieronder.

  • oktober-december 2021: vrijdag 29 oktober (informatiebijeenkomst), 5, 12, 19, 26 november, 3 en 10 december 2021 van 09.15-11.45 uur (online)
  • januari-maart 2022: dinsdag 18 januari 2022 (informatiebijeenkomst), 1, 8, 15, 22 februari, 1 en 8 maart 2022 van 13.15-15.45 uur (online)

Goed om te weten

  • Het veranderen van een negatief zelfbeeld kost tijd en inzet! We verwachten dat je tussen de sessies door een half uur per dag oefent met de door ons aangeboden stof en rekenen erop dat je bij elke sessie aanwezig bent. Dit is belangrijk voor het trainingsresultaat voor jezelf én voor dat van de andere studenten die meedoen.
  • Kort voor de start ontvang je de uitnodiging en link voor de informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur krijg je informatie over de groep en besluit een studentpsycholoog samen met jou of de groep aansluit bij jouw behoeften en of je kunt deelnemen. Twee weken later start de eerste inhoudelijke bijeenkomst. Iedere bijeenkomst, 6 in totaal, duurt 2,5 uur.

Praktische informatie

  • Deze training is gratis. Aanmelding kan van 10 weken tot 2 werkdagen van tevoren op basis van beschikbaarheid.
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA of HvA studeert of er maximaal 1 jaar geleden bent afgestudeerd.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan met training-sts@uva.nl.