Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Algemene vragen

Als je naar aanleiding van de informatie op deze pagina’s vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar su-student-sts@uva.nl. Je ontvangt dan binnen een aantal werkdagen een antwoord.

Vragen over je toelating tot de UvA

Voor vragen over je toelating kun je ook - nadat je de application procedure hebt gestart - terecht bij Studentendecanen van de UvA.

Studentendecanen houden iedere dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 10 uur telefonisch spreekuur via 020-525 1401 (Student Service Desk).

Vragen over je inschrijving aan de UvA

Vragen over je inschrijving aan de UvA kun je stellen aan de Student Service Desk van de UvA, of via het Vragenformulier

We streven er naar om je vraag binnen 4 werkdagen te beantwoorden. Bewaar het meldingsnummer dat je ontvangt in een bevestigingsmail.

Blackboard: door en voor studenten

Er is een Blackboardpagina voor aankomende en zittende Surinaamse studenten. Deze wordt bijgehouden door zittende UvA-studenten uit Suriname.

Enquête

Wij willen de Surinaamse studenten helpen en willen daarom weten wat wij voor de Surinaamse student kunnen doen. Daarvoor hebben wij je hulp nodig, door middel van het invullen van deze enquête.

De enquête kun je ingevuld aan ons mailen