Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Studentenraadsverkiezingen

Partijen FdG/AMC

De studentenpartij Leef doet mee aan de verkiezingen voor de Facultaire Studentenraad van het AMC. Op deze pagina vind je meer over waar deze partij precies voor staat.

INTER (AMC)

Als toekomstige medische professional is global health een onmisbaar begrip geworden. Lokale gezondheidsproblematiek is nationale gezondheidsproblematiek en nationale gezondheidsproblematiek is internationale gezondheidsproblematiek. Toch is het geneeskundeonderwijs op de UvA nog steeds eenzijdig gericht op het opleiden van toekomstige Nederlandse dokters. Alleen kunnen we de problematiek niet aan. Dat moeten we samen doen.

Wij zijn voor toekomstige internationale medische leiders.
Wij zijn voor interfacultair voor de student opkomen.
Wij zijn voor interdisciplinair het vak leren.

We zijn INTER.

Leef

Partij LEEF staat voor hoogstaand, duurzaam, gericht op bloei en blik vooruit. Dit zijn niet alleen onze vier kernwaarden, maar ook de basis van waaruit deze partij ontstaan is. Met onze ervaring binnen de medezeggenschap, zowel op facultair niveau als centraal, willen we zorgen voor een partij die raadsleden toevoegt die kennis van zaken hebben en die de juiste begeleiding krijgen om zowel op persoonlijk als ‘zakelijk’ niveau het maximale uit het raadsjaar te halen. 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gebaseerd op onze ervaringen van gebreken en kwaliteitsverbeteringen binnen het onderwijs van beide opleidingen. De vier kernwaarden van partij LEEF zijn: 

  • Hoogstaand onderwijs creëren doe je voor en met studenten; 
  • Aandacht voor duurzaamheid van jou als student: tijdige en duidelijke informatievoorziening op het gebied van (dienst)roosters en tentamens. Daarnaast moet er binnen het curriculum voldoende aandacht zijn voor klimaatverandering en verduurzaming van de zorg; 
  • Gericht op bloei (zelfontplooiing) binnen en buiten het curriculum (minors, keuzevakken); 
  • Een wijde blik vooruit zodat je voorbereid bent op jouw toekomst. Denk hierbij aan informatie over alternatieve masters, maar ook voorbereiding voor wat jou te wachten staat na het afronden van je studie. 

Wil je meer weten over ons? Kijk dan op onze Facebookpagina of stuur een mail naar partijleef@gmail.com.

MFAS

Geen informatie beschikbaar.