Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Extra informatie

Door de coronamaatregelen heeft de UvA nu een beperkt aantal studieplekken beschikbaar voor UvA-studenten en -medewerkers. Je kunt maximaal drie reserveringen per week plaatsen.

  • Druk of rustig? Check de heatmap

    Naast de mogelijkheid om te reserveren kun je in gebouw BCD van Roeterseilandcampus en op Science Park in de gebouwen ABCD ook zien hoe druk en rustig het is op de plattegronden via de zogenaamde’ heatmap’. Klik op de pagina van het betreffende gebouw. Klik links een verdieping aan en klik links onder in het scherm op het icoon Occupancy. Deze optie volgt voor meer gebouwen.

    Vind de weg in een gebouw

    Klik de ruimte aan waar je naartoe wilt. Dit kan in de plattegrond of via het menu. Klik direct op de plattegrond waar je naartoe wilt (eerst selecteer je een verdieping in het gebouw) en dan op Show the route. Ben je op zoek naar een printer of andere faciliteiten? Klik in het menu op Services en dan in dit geval (voor de printer) op Facilities. Hier vind je ook zaken zoals Eten en drinken en toiletten.

Contact Servicedesk Facility Services (FS)

T: 020 525 1403
E: servicedesk-fs@uva.nl

Formulieren voor facilitaire diensten

Een aanvraag doen of storing melden? De status van je melding(en) bekijken? Ga naar www.uva.nl/fs-meldingen (nieuw venster).