Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Gezondheid en welzijn

UvA Health Week

Health Week 2019

De tweede editie van de Health Week vond plaats van 13 tot en met 16 mei 2019.

Bekijk HIER de foto's. 

 

Meer weten over gezondheid en welzijn bij de UvA?

Ga voor alle UvA-brede voorzieningen op het gebied van gezondheid en welzijn naar:

Voor studenten: student.uva.nl > jouw opleiding > A-Z > Gezondheid en welzijn

Voor medewerkers: medewerker.uva.nl > jouw faculteit > A-Z > Gezondheid en welzijn

De UvA Health Week

De UvA Health Week vindt jaarlijks plaats en gaat over gezondheid - over sporten, bewegen en voeding, én over stress, burn-out en andere psychische klachten. Over gezond(er) leven, én waarom we dat niet altijd doen. 

In de huidige 24/7 maatschappij waarin wij continu geprikkeld worden met informatie en kampen met prestatiedruk en keuzestress is het van belang om regelmatig stil te staan bij wat we doen, waarom en hoe. Tijdens de UvA Health Week worden er op verschillende locaties van de UvA activiteiten georganiseerd. Het is een week vol beweging, debat en bezinning.

Contact

Vragen of opmerkingen over de Health Week? Mail naar: 

Waarom de UvA Health Week?

De UvA spant zich al jaren in om het psychisch en fysiek welzijn van de gehele UvA community te ondersteunen. Er zijn signalen dat het minder goed gaat met het psychisch welzijn van onze studenten en promovendi. In de huidige 24/7 maatschappij waarin wij continue geprikkeld worden met informatie en moeten kampen met prestatiedruk en keuzestress, is het van belang om regelmatig stil te staan bij wat we doen, waarom en hoe. Zo is de UvA Health Week ontstaan.

Door wie

De UvA Health Week wordt georganiseerd door een projectteam bestaande uit medewerkers, studenten en promovendi van de UvA. De onderstaande partijen dragen bij aan de organisatie of bieden activiteiten aan:

Health Week onderdeel van het UvA Zorgplan

De UvA Health Week maakt deel uit van het UvA Zorgplan. Dit plan is een UvA-breed project met als doel het psychisch welzijn van onze studenten en promovendi te verbeteren. Het Zorgplan omvat verschillende deelprojecten waar begin 2018 mee gestart is. Heb je vragen over het UvA Zorgplan, neem dan contact op met projectleider Jorien van Blom.