Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Werken met een WAJONG

De Rijksoverheid wil, mede in het kader van het nakomen van de afspraken in het sociaal akkoord, mensen met een WAJONG aannemen. Alle vacatures staan open voor hen en zijn te vinden op www.werkenbijdeoverheid.nl. Het kan ook zinvol zijn om een open sollicitatie te versturen.

StudiJob en Wajong

StudiJob is een studentenuitzendbureau, voortgekomen uit de Universiteit van Amsterdam. Wij bieden interessante kennisbijbanen naast of net na je studie. Ook Wajongers willen wij graag ondersteunen in het vinden van een relevante bijbaan. Je kunt ons bellen of mailen: info@studijob.nl.

Voorbereiding op het solliciteren

Wil je je voorbereiden op een sollicitatie bij de overheid of je anderszins voorbereiden op het vinden van werk? Het Student Careers Centre van de UvA biedt voorlichtingen, workshops en trainingen op het gebied van het vinden van werk, loopbaanoriëntatie, brief & cv etc.

Feedback van het Student Careers Centre

Voor feedback op brief & cv en/of LinkedIn profiel ben je van harte welkom tijdens de korte spreekuren, iedere werkdag tussen 11.00 en 12.30 uur. Stuur daarvoor een mail naar studentcareerscentre@uva.nl en stuur vacature, brief & cv / de link naar je profiel en de dag waarop je graag langs zou willen komen, dan maken de loopbaancoaches een afspraak met je.

Mocht je met een loopbaancoach van gedachten willen wisselen hoe je jezelf krachtig kunt presenteren met je functiebeperking of gat in het cv, bel dan tijdens de telefonische spreekuren van het Student Careers Centre, iedere dinsdag t/m vrijdag van 9.00-10.00 uur, 020-525 1401.