Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl
Collegegeldtarieven 2019 - 2020

Ik wil in 1 keer betalen

Collegegeld in 1 keer betalen kan op drie manieren: -Met je creditcard of iDEAL -Overboeken -Overboeken vanaf een buitenlandse rekening

Collegegeld betalen met je creditcard of iDEAL

Als je met een creditcard of via iDEAL wilt betalen geef dit dan door aan de Central Student Service Desk. Je ontvangt dan een betaallink per e-mail waarmee je het collegegeld kunt betalen.

Let op: als je betaalt met een creditcard, kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn. Deze kosten verschillen per creditcardmaatschappij. Zorg ervoor dat je naast de kosten voor het gebruik van je creditcard het volledig verschuldigde collegegeld betaalt. 

Collegegeld betalen via overboeking

Check in Studielink het collegegeldtarief dat voor jou geldt; 
Maak het collegegeld over op IBAN NL26DEUT0436855232 t.n.v. Universiteit van Amsterdam te Amsterdam en vermeld op de overschrijving je achternaam en studentnummer. Zonder deze gegevens kan de UvA je betaling niet verwerken.

Collegegeld betalen vanaf een buitenlandse rekening

Maak het collegegeld over op IBAN NL26DEUT0436855232, BIC-code DEUTNL2N, t.n.v. Universiteit van Amsterdam te Amsterdam en vermeld op de overschrijving je achternaam en studentnummer. Zonder deze gegevens kan de UvA je betaling niet verwerken. Houd er rekening mee dat een internationale transactie ongeveer twee weken duurt. 
Let op: zorg ervoor dat je naast de transactiekosten die de bank rekent voor internationale overboekingen, het volledig verschuldigde collegegeld betaalt. 

Betaalgegevens Universiteit van Amsterdam

  • KvK nummer UvA: 34370207
  • IBAN NL26DEUT0436855232
    Adresgegevens van de Deutsche Bank: De Entree 195, 1101 HE Amsterdam
  • BIC DEUTNL2N (of DEUTNL2A)