Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Blackboard

Blackboard

De digitale leeromgeving Blackboard is per 1 september 2018 vervangen door Canvas. Als onderdeel van deze overgangsperiode hebben studenten en docenten vanaf 1 september 2018 gedurende het collegejaar 2018-2019 nog toegang tot Blackboard om materialen te bekijken van oudere vakken. Op Blackboard kun je dan nog inloggen met je UvAnetID. Na 31 augustus 2019 zal Blackboard niet meer toegankelijk zijn.

Inloggen Blackboard

Meer weten over UvAnetID

Blackboardondersteuning

Heb je vragen of problemen met (de toegang tot) Blackboard: kijk eerst bij de Veelgestelde vragen. Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op met de onderwijsbalie van je opleiding. Voor vakinhoudelijke vragen kan je terecht bij de docent van het desbetreffende vak.

Beschikbaarheid Blackboard

Blackboard is tot 31 augustus 2019 praktisch altijd beschikbaar. Soms is er onderhoud nodig, dat gebeurt dan meestal op vrijdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur (met uitzondering van tentamenperiodes). Houd er rekening mee dat je tijdens het onderhoud Blackboard niet of onregelmatig kunt bereiken. Onderhoud aan Blackboard wordt tijdig vermeld op de homepage van je opleiding onder 'Mededelingen'.