Beurzen

Bestuursbeurs voor leden van de medezeggenschap

Leden van de medezeggenschap (Centrale Studentenraad, de Facultaire Studentenraden of de Opleidingscommissies) van de UvA kunnen een individuele bestuursbeurs aanvragen.

In deel 3 van het Profileringsfonds 2017-2018 (die ook geldt voor 2018-2019 en 2019-2020) is vastgesteld dat leden van de medezeggenschap van de UvA een bestuursbeurs individueel moeten aanvragen.

Voorwaarden

Lees voor je een aanvraag indient goed door wat de voorwaarden voor de bestuursbeursaanvraag zijn, wat de omvang van de beurs is en hoe de aanvraag en uitbetaling verlopen.

Download: Profileringsfonds 2017-2018 (pdf, 26 p.)

Aanvraag bestuursbeurs inzake medezeggenschap

De online aanvragen voor individuele bestuursbeurzen inzake medezeggenschap moeten uiterlijk vóór 1 november worden ingediend, met dit verschil:

• de deadline voor beursaanvragen FSR, CSR is 1 november voorafgaande aan het jaar dat je in het bestuur zit;
  • de deadline voor beursaanvragen Opleidingscommissies is 1 november het jaar dat je in het bestuur zat.

Aanvraagformulier individuele bestuursbeurs

Zie voor de meest gestelde vragen de FAQ.

FAQ

Voor vragen en informatie kun je terecht bij de studentendecaan Mohammad Arab, tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag van 9.00-10.00 uur.