For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Studeren met een functiebeperking (1 uur) (online)

Voorlichting: hoe de UvA je kan ondersteunen bij het volgen van onderwijs en het afleggen van examens

Iets voor jou?

Een handicap of chronische ziekte kan je in je studie belemmeren, het studeren moeilijker maken en je extra tijd en energie kosten. Soms is het zichtbaar (je bent blind of rijdt in een rolstoel), maar vaak is een handicap onzichtbaar, bijvoorbeeld in het geval van dyslexie, ADD, ADHD, autisme of een psychische aandoening.

Heb je een ondersteunende vraag bij het volgen van onderwijs of het afleggen van examens, dan helpt de UvA je hier graag mee. Afhankelijk van je functiebeperking biedt de UvA verschillende mogelijkheden voor ondersteuning bij het volgen van onderwijs en het afleggen van examens om je zo prettig mogelijk te laten studeren. In de voorlichting vertellen de studieadviseur, studieadviseur en het Student Disability Platform je hoe je deze praktische zaken het beste kunt regelen.

Datum en tijd 2021-2022

Maandag 6 september 2021 van 16.30-17.30 uur (online)

Interested in this workshop in English?

Praktische informatie

  • Deze workshop is gratis. Aanmelden kan vanaf 10 weken tot 2 dagen van tevoren. Na je aanmelding krijg je informatie over het inloggen.
  • Dit is een korte workshop van één uur, daarom starten we meteen. Zorg dus dat je al klaar zit in Zoom vóór de workshop begint.

Alvast zelf aan de slag?

Lees alvast de informatie op de website Studeren met een functiebeperking, dyslexie of chronische ziekte.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan met training-sts@uva.nl.