Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Studentendecanen

Contact met een Studentendecaan

voor informatie, advies en ondersteuning.

Bij de studentendecanen kun je terecht voor vragen van complexere aard. Soms word je doorverwezen (bijvoorbeeld door de Central Student Service Desk of door een studieadviseur), maar je kunt ook op eigen initiatief contact opnemen. Je hoeft niet te betalen voor een afspraak met een studentendecaan.

Bel ons...

In verband met maatregelen rondom het coronavirus zijn de locaties van Studenten Services gesloten en is er geen telefonisch spreekuur tot en met in elk geval maandag 6 april 2020.

Als je een urgent probleem hebt of twijfelt of je een afspraak moet maken met een studentendecaan, kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bellen met onze collega’s van de Central Student Service Desk via +31 (0) 20 525 1401. Zij kunnen je vraag doorzetten naar de desbetreffende studentendecaan.

...stuur je vraag via e-mail...

Faculteit der Rechten en PPLE 
Ans Rekers: a.m.rekers@uva.nl

Faculteit der Geesteswetenschappen
Karin Waanders: k.t.j.waanders@uva.nl

Faculteit der Geneeskunde en Tandheelkunde
Claudia Flüggen: c.fluggen@uva.nl

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Jeanette Eindhoven: j.d.r.eindhoven@uva.nl

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
Karin van Spriel: k.j.vanspriel@uva.nl

Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (Sociale wetenschappen, Pedagogiek, Onderwijskunde)
Marjan Kuiper: j.m.kuiper@uva.nl

AUC, Communicatiewetenschappen en Psychologie
Mohammad Arab: m.arab@uva.nl

...of maak een afspraak

Dit zal momenteel nog geen afspraak op locatie zijn, maar een telefonische, Skype- of Zoomafspraak.

  • Zittende (ingeschreven) UvA-studenten kunnen een afspraak (van maximaal 30 minuten) maken met een studentendecaan. Ben je doorverwezen, bijvoorbeeld door je studieadviseur of door de Central Student Service Desk, dan kun je direct een afspraak maken via de knop hieronder.
  • Afspraken zijn niet vrijblijvend, we verzoeken je de studentendecaan niet tevergeefs op je te laten wachten. Mocht je toch niet op de afspraak kunnen komen, dan kun je deze (tot 2 uur vóór de afspraak) zelf annuleren via de link in de bevestigingsmail die je via e-mail hebt ontvangen.

Boek een afspraak

Privacy

We hechten veel waarde aan een zorgvuldige omgang met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring (pdf, 1 p.). Op www.uva.nl/studentenservices vind je alle andere privacyverklaringen van Studentendecanen en Studenten Services.