uva.nl

Vanochtend omstreeks 12.00 uur is een automatische brandmelder afgegaan door stoomontwikkeling afkomstig van een vaatwasser voor laboratorium glaswerk in een lab op de vierde verdieping van Science Park 904.

Studenten en medewerkers verzamelen zich buiten het faculteitsgebouw

De BHV werd opgeroepen en de gebouwen A, B, C en D werden ontruimd. De brandweer was conform de procedure snel ter plaatse en constateerde dat alles veilig was en heeft het gebouw weer vrij gegeven.Momenteel wordt onderzocht hoe dit soort automatische meldingen in de toekomst kunnen worden voorkomen.

De betrokken BHV'ers worden vriendelijk bedankt voor hun inzet. Alle medewerkers en studenten worden bedankt voor hun medewerking en het getoonde begrip.