Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Locaties opleiding

Science Park

 In de Watergraafsmeer ligt het Science Park Amsterdam, waar de Universiteit van Amsterdam haar Bètafaculteit heeft gehuisvest. Het overgrote deel van de colleges, de werkgroepen en de practica vindt hier plaats. Op het Science Park vind je bij binnenkomst direct links het auditorium (C 0.110) en bovenaan de grote trap het studiecentrum. Het grote hangende blok boven je hoofd bij binnenkomst is de grote collegezaal (C 1.110), hier zul je vaak college hebben. Op de begane grond vind je ook de kantine en de espressobar.

Toegang tot het gebouw is vrij tot en met de eerste verdieping, voor andere locaties in het gebouw zal je je studentenkaart bij de portier moeten activeren.

Het Science Park is het beste te bereiken met bus 40 vanaf station Amsterdam Amstel of Amsterdam Muiderpoort (of 240 alleen in de spits vanaf Amstel). Tevens stopt er vier  keer per uur een trein op het station Amsterdam Science Park.

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Studenten van Bio-medische Wetenschappen hebben geregeld les op het AMC, waar de faculteit Geneeskunde zetelt. Op het AMC bevinden zich een aantal middelgrote collegezalen en vele practicumruimtes. Ook is er een studiecentrum waar studenten van de Levensweten- schappen gebruik van kunnen maken.

Tentamens van meer dan 200 man vinden over het algemeen plaats in het IWO-gebouw. Dit gebouw staat naast het faculteitsgebouw van het AMC en is te herkennen door zijn grote hoogte. De tentamenzalen bevinden zich op de vierde verdieping.

Het AMC is het beste te bereiken met de Metro (lijn 50 en 54 richting Gein) of de(stoptrein richting Rotterdam, halte Holendrecht).