For best experience please turn on javascript and use a modern browser!

Studentenraadsverkiezingen

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juni 2020 hebben de studentenraadsverkiezingen plaatsgevonden op de UvA. Studentenraden behartigen de belangen van UvA-studenten. Zo denken en praten ze mee over belangrijke thema’s als (studenten)huisvesting, onderwijskwaliteit, het Bindend Studieadvies (BSA) en duurzaamheid.

Iedere faculteit heeft een facultaire studentenraad (FSR) en voor de hele UvA is er de centrale studentenraad (CSR). De facultaire studentenraden voeren overleg met de decaan van hun faculteit, de centrale studentenraad overlegt met het College van Bestuur van de UvA.

Wie er in de studentenraad zit wordt bepaald door UvA-studenten. Er zijn verschillende partijen die zich uitspreken over de belangrijke zaken waar de studentenraden zich mee bezig houden. Als UvA-student heb je met jouw stem invloed op wie er in de facultaire studentenraad zit en wie er in de facultaire studentenraad zit. Zo dragen UvA-studenten actief bij aan een betere universiteit.

Online magazine

Voor de studentenraadsverkiezingen is een speciaal online magazine ontwikkeld. Hier lees je alle ins and outs van de verkiezingen.

Klik op het beeld en bekijk magazine

Documenten