For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Contact over Ondernemerschap

  • Heb je een concreet idee voor het opzetten van jouw eigen onderneming, dan kun je terecht bij het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE), de universitaire incubator van Amsterdam. De ACE programma’s zijn voornamelijk gericht op bèta studies, maar studenten met een andere achtergrond zijn ook welkom!
  • Ben je student of alumnus van de Faculteit der Geesteswetenschappen en heb je ideeën voor het starten van een eigen bedrijf? Neem dan contact op met Humanities Lab AVS.
  • Ben je student of alumnus van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en heb je ideeën voor het starten van een eigen bedrijf? Studenten en medewerkers van de rechtenfaculteit werken in de Amsterdam Law Hub samen met maatschappelijke partners.
  • Voor al je andere, meer algemene of juist persoonlijke vragen over ondernemerschap kun je terecht bij het Student Careers Centre.