uva.nl

De Nationale Studenten Enquête 2019 (NSE) is hét landelijke onderzoek waarin jij en jouw medestudenten hun mening geven over jullie opleiding. Doe mee, want jouw mening telt! Invullen kan nog to 7 april.

De NSE is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks tienduizenden studenten hun mening geven over hun studie. De resultaten van de enquête maken duidelijk welke zaken de UvA kan verbeteren, helpen aankomende studenten bij het kiezen van hun studie en worden gebruikt in de Keuzegids en door Elsevier.

Je kunt de NSE invullen vanaf 28 januari tot 7 april 2019.

Wat doen we met de resultaten?

Vorig jaar vulden 1.979 studenten van de FNWI de NSE in. De uitkomsten geven de faculteit een beeld van hoe studenten hun opleiding waarderen en welke aandachtspunten er zijn. De acties die hieruit voortvloeien worden opgenomen in het onderwijsjaarplan.

Uitkomsten NSE 2018 aan de FNWI

Val in de prijzen!

Met het invullen van de NSE draag je niet alleen bij aan kwaliteitsverbetering aan de UvA, je kunt ook nog eens in de prijzen vallen. Onder de deelnemers wordt namelijk een Reischeque t.w.v. € 2.000,- en 500 Ticketmaster Gift Cards verloot.

Over de NSE

De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123. Deze stichting is een initiatief van de studentenorganisaties ISO en LSVb en de onderwijskoepels HBO-raad, VSNU en NRTO. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau Intomart GfK.

Privacy

Lees hier (https://www.studiekeuze123.nl/nse-studenten/privacy-en-de-avg) hoe Stichting Studiekeuze123 omgaat met de nieuwe privacy wetgeving. Wanneer je kiest voor anonieme deelname, worden jouw antwoorden maar gedeeltelijk met de UvA gedeeld en antwoorden op open vragen niet meegenomen. Wil je dat de UvA jouw antwoorden wel ontvangt voor statische analyse, kies dan bij de eerste vraag voor optie 1. Ook dan is ten alle tijden jouw privacy gewaarborgd. Deze statistische analyses zullen nooit tot personen herleidbaar worden gepresenteerd of verstrekt. De statische analyses hebben tot doel de kwaliteit van onderwijs en onderwijsinstelling verder te verbeteren.