Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Per 29 januari verandert in WorldCat Discovery, de nationale bibliotheekcatalogus, het inloggen voor medewerkers en studenten met een UvAnetID. Wanneer je na die datum een nieuwe aanvraag indient, maakt het systeem automatisch een nieuw IBL-account voor je aan. De oude aanvragen van je oude account zijn dan niet meer zichtbaar.

Mocht je openstaande aanvragen of uitleningen op je oude account hebben, dan worden deze op de gebruikelijke manier verwerkt door de medewerkers Interbibliothecair Leenverkeer (IBL) van de Bibliotheek. Je hebt echter in je WorldCat Discovery profiel geen inzage meer in de aanvragen en uitleningen op je vorige account. 

Toch overzicht oude account nodig?
Stel je prijs op het overzicht van openstaande aanvragen/uitleningen in zowel het oude als nieuwe account of heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met iblburo1@uva.nl.

Wil je meer weten over Interbibliothecair Leenverkeer (IBL) en hoe je leent uit catalogi van andere bibliotheken? Kijk dan op onze speciale pagina over het lenen van andere bibliotheken.