Naast de studieplekken die de Bibliotheek aanbiedt, zijn er nu ook onderwijszalen beschikbaar gesteld op de Roeterseilandcampus en Science Park. Binnen de UvA wordt voortdurend bekeken of het aanbieden van extra studieplekken mogelijk is om tegemoet te komen aan de behoefte van studenten.

Vier studenten in een projectruimte

De onderwijsruimtes kunnen gereserveerd worden als projectruimtes waar studenten in groepen van maximaal vier personen kunnen samenwerken, uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen.

REC-B en REC-C

De reserveerbare projectruimtes op het REC zijn te vinden in gebouwen B en C. Bekijk de lijst met projectruimtes voor een overzicht.

Science Park G

De reserveerbare projectruimtes op het Science Park zijn te vinden in gebouw G. Dit gebouw heeft een eigen ingang en is niet te bereiken via de hoofdingang van Science Park. Bekijk de lijst met projectruimtes voor een overzicht.

Reserveren

Voor het reserveren van een studieplek in de projectruimtes gelden enkele voorwaarden:

• Maximaal vier personen per groep per projectruimte.
  • Een projectruimte kan door één persoon tegelijk worden gereserveerd. Dat betekent dat één persoon reserveert voor een groep.
  • Maximaal één reservering per dag.
  • Per reservering kun je maximaal 120 minuten gebruikmaken van de projectruimte.
  • Je houdt je aan de corona-maatregelen en draagt een mondkapje wanneer je je door de UvA-gebouwen beweegt.

Let op! De projectruimtes reserveer je via een ander systeem dan de reguliere studieplekken die door de Bibliotheek worden aangeboden. Wil je een projectruimte boeken? Kijk dan eerst in het overzicht met reserveerbare projectruimtes. Dit zal je reserveerproces vergemakkelijken.

Vragen?

De projectruimtes worden beheerd en aangeboden door Bureau Onderwijs Logistiek. Heb je vragen over de projectruimtes op REC en Science Park? Neem dan contact op via servicedesk-fs@uva.nl.