Wil jij jouw mening geven over allerlei actuele onderwerpen aan de Universiteit van Amsterdam? En daar cadeaubonnen mee verdienen? Meld je dan aan voor het UvA-panel! Als panellid word je enkele keren per jaar uitgenodigd om deel te nemen aan onderzoek en kun jij jouw ideeën, wensen en meningen met de UvA delen. Zo help je de universiteit haar communicatie en dienstverlening voor jou en je medestudenten verbeteren.

Hoe werkt het?

Alle UvA-studenten kunnen meedoen aan het panel. Als panellid word je enkele keren per jaar een uitnodiging voor een deelname aan een online enquête, een paneldiscussie of een interview. Een onderzoek kan bijvoorbeeld gaan over hoe de UvA communiceert, een nieuw beleid of thema’s als sociale veiligheid en duurzaamheid. Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Geen probleem, dan kun je het onderzoek gewoon overslaan.

In het UvA-Panel krijg je een kijkje in de keuken van de UvA. Je helpt actief mee het onderwijs te vernieuwen, waarbij je inbreng altijd wordt gewaardeerd! Robin

Waarom meedoen?

Als lid van het UvA-panel kun jij jouw stem laten horen en direct invloed hebben op het beleid en de ontwikkelingen aan de universiteit. Ook kun je bij elke deelname aan een onderzoek een cadeaubon verdienen!

Het UvA-panel is niet alleen leuk en interessant, belangrijker is dat je je daadwerkelijk deel voelt van het academisch instituut om dat te helpen verbeteren. Je voelt je door deelname juist geen nummer of object maar deel van een levend proces. Harry

Privacy

De gegevens die je invult worden uitsluitend gebruikt voor het UvA-panel en vertrouwelijk behandeld. Jouw antwoorden worden anoniem geanalyseerd. Je uitschrijven voor het panel kan op elk moment door een e-mail te sturen naar uvapanel@uva.nl. Lees hier meer over in het UvA-panel privacy statement.

Heb je nog vragen over het UvA-panel? Neem dan contact op met uvapanel@uva.nl.

Wil jij meedoen aan het panel?