Heb jij de Nationale Studenten Enquête al ingevuld? Zo niet, doe dit nog voor 10 maart! Op dit moment heeft 13,1% van je medestudenten al laten weten wat zij vinden van hun opleiding en hun opleidingsinstituut. Laat ook jouw stem nog via de enquête horen en maak kans op mooie prijzen.

Uit de tussentijdse opkomstcijfers blijkt dat op het AUC relatief het grootste aantal studenten de enquête heeft ingevuld, namelijk 15,4%. Het AUC wordt gevolgd door de FEB, waar de opkomst na de eerste NSE uitnodiging op 13,7% ligt. Voor de verschillende faculteiten zijn de responsoverzichten op dit moment als volgt:

Faculteit

Respons

ACTA

AUC

FdR

FGw

FNWI

FMG

AMC

Waarvoor is de NSE?

De resultaten van de enquête laten de UvA zien welke zaken de universiteit kan verbeteren. Daarom is het voor de UvA belangrijk dat zoveel mogelijk studenten de NSE invullen. Door eerdere NSE resultaten kunnen studenten nu bijvoorbeeld ook de uitkomsten van vakevaluaties inzien en zit er meer carrièrevoorbereiding in het curriculum van verschillende opleidingen. Ook worden de uitkomsten gebruikt voor voorlichting aan toekomstige studenten en het opstellen van landelijke rankings. Op 23 juni 2021 worden de resultaten van de NSE bekendgemaakt.

Win mooie prijzen

Heb jij de enquête nog niet ingevuld? Doe dit dan nog voor 10 maart! De enquête kost je hooguit 15 minuten, en je maakt met het invullen kans op mooie prijzen:

• 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.199,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Ben je de mail met uitnodiging voor de enquête kwijtgeraakt? Geen probleem. Je kunt de uitnodiging eenvoudig opnieuw naar jezelf laten sturen via de website van de Nationale Studenten Enquête.

Over de NSE

De Nationale Studenten Enquête valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123, een onafhankelijk samenwerkingsverband van het ministerie van onderwijs, studenten (ISO en LSVb) en hoger onderwijsinstellingen (Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO). De NSE wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MWM2. Studiekeuze123 wordt volledig gefinancierd door het ministerie van OCW.