Er wordt heel hard gewerkt om de cyberaanval af te slaan. We monitoren alle ICT-systemen nauwkeurig en zijn hard bezig deze op te schonen. Uit onderzoek is gebleken dat de hackers de beschikking hebben over de versleutelde wachtwoorden. Ondanks de versleuteling zouden hackers daar misbruik van kunnen maken. Daarom vragen we alle studenten en medewerkers om uit voorzorg het wachtwoord te wijzigen.

Wanneer hetzelfde wachtwoord wordt gebruikt voor andere accounts, zoals LinkedIn of DigID, dan vragen we iedereen om ook het wachtwoord van deze accounts te wijzigen.

Hoe wijzig je je wachtwoord?

Studenten en medewerkers ontvangen een mail met daarin instructies. Let op: doordat de mail naar veel ontvangers moet worden verstuurd, kan het even duren voordat het bij iedereen ontvangen is. De instructies voor het wijzigen van het wachtwoord zijn ook in die e-mail te vinden.

Vragen?

Raadpleeg de dagelijkse updates en FAQ voor algemene vragen over de cyberaanval. Studenten en medewerkers kunnen contact opnemen met de Servicedesk ICT Services wanneer zij vastlopen. Deze is vanaf woensdag flink opgeschaald in capaciteit en ruimer bereikbaar, van 7.00 uur tot 22.00 uur. Door mogelijke drukte kan daar een wachttijd ontstaan.

Contact Servicedesk