Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Vanaf 3 december log je met een nieuw inlogscherm in op veel UvA-systemen, zoals rooster.uva.nl, SIS en TestVision (online toetsen). We laten je graag zien hoe het nieuwe inlogscherm eruit ziet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In de screenshots hieronder zie je hoe het oude inlogscherm en het nieuwe inlogscherm eruit ziet.

Oude inlogscherm

Screenshot

Nieuwe inlogscherm

Screenshot

Opnieuw toestemming verlenen voor het delen van persoonsgegevens

De eerste keer dat je gebruik maakt van het nieuwe inlogscherm om in te loggen op een systeem kan er een consent-scherm verschijnen. Hiermee vragen we je opnieuw toestemming te geven voor het delen van bepaalde persoonsgegevens. In lijn met de AVG regelgeving staat in het consent-scherm gespecificeerd om welke persoonsgegevens het gaat. Deze gegevens zijn nodig voor het functioneren van het systeem waar je op inlogt. Uiteraard wordt er met deze persoonsgegevens zorgvuldig om gegaan. Hieronder zie je een voorbeeld van dit consent-scherm.

Screenshot
Voorbeeld van het consent-scherm

Niet alle systemen krijgen een nieuw inlogscherm

Een groot deel van onze systemen krijgt het nieuwe inlogscherm. Er blijven echter ook enkele systemen voorlopig nog met het oude inlogscherm werken, zoal bijvoorbeeld Canvas. Deze systemen zullen in de toekomst het nieuwe inlogscherm krijgen.