Ook wel weer eens zin om alles van je af te dansen? Geniet dan mee van de online (silent) disco op 14 april. Het event is gratis toegankelijk voor alle studenten en medewerkers van de Universiteit van Amsterdam.

De livestream wordt gehost gehost door PALET, een creatieve en diverse clubavond, die kleur geeft aan de nacht en een podium biedt aan jong (Amsterdams) talent in de vorm van dj’s, fotografen, muzikanten, kunstenaars en andere artiesten.

Boek je eigen partybox

Wil je de ultieme beleving en daarbij genieten van liever een goed gevulde partybox met 4 silent disco koptelefoons; snacks; versiering; drankjes en meer? Dan kun je een kaartje kopen voor jou en je 3 vrienden/huisgenoten op de partypagina.

On stage

DJ's van PALET: Boris Coelman, Bella van Buren, Tijn Christern & Kalle van den Akker (vormen samen Many Møre Soundsystem).

De online (silent) disco wordt mogelijk gemaakt door Fv-FMG, de faculteitsvereniging van de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Houd de Instagram-pagina in de gaten voor meer info: @fmgparty