Ben je een Nederlandstalige Masterstudent of derdejaars bachelorstudent aan de FMG en liggen je wortels in Turkije, Noord-Afrika, Azië, Suriname of de Antillen en/of ben je een eerstegeneratiestudent? Wil je beginnen aan een oriëntatie op het leven na je studie en wil je meer focus bepalen voor jouw toekomst?

Het mentoring programma Meet Your Mentor biedt je een mentor aan die jou ondersteunt met jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt, zijn of haar inzichten deelt en je alles kan vertellen over werken in de publieke sector en/of hoe jij van maatschappelijke waarde kan zijn.

Interesse?

Meld je voor 5 november 2021 aan via het aanmeldformulier.

Meer weten?

Kijk dan voor meer informatie eerst op: student.uva.nl/meetyourmentor.
Of lees het artikel over Meet your Mentor in Folia.