Gisteravond kondigde premier Rutte aan dat ons land weer verder op slot gaat. Deze lockdown heeft meerdere consequenties, welke je op deze website kunt vinden. Hoewel wij in december geen on-campus onderwijs meer geven, zal deze lockdown wel gevolgen hebben voor de vakken die gegeven worden in blok 3 in januari.

Blok 3 volledig online
De vakken in blok 3 zullen volledig online worden gegeven. Dit om ervoor te zorgen dat we geen verdere wijzigingen meer hoeven te maken. Als je nu ingedeeld bent in een on-campus werkgroep zal dit betekenen dat je toch online les zult krijgen. Informatie hierover zal op korte termijn beschikbaar zijn via Canvas en het Rooster. We vragen om jullie geduld, want we hebben even wat tijd nodig om deze wijzigingen door te voeren.

Thuis studeren
We blijven de overheidsregels volgen en vragen je dan ook thuis te blijven studeren. Er is gelimiteerd plek op de campus voor het geval het voor jou onmogelijk is om thuis te studeren. Als je naar de campus wilt komen, lees dan eerst deze instructies.

Bereikbaarheid studieadviseurs en onderwijsbalie
Je kunt nog steeds contact opnemen met de studieadviseurs en de onderwijsbalie via email en telefoon zoals je dat ook de afgelopen tijd hebt gedaan. Het is momenteel niet mogelijk om je diploma op te halen. Als je deze toch wenst te ontvangen, neem dan contact op met de onderwijsbalie.

Let erop dat de studieadviseurs en onderwijsbalie aangepaste openingstijden hebben tijdens de vakantieperiode;

Onderwijsbalie; gesloten tussen 24 december 15.00 uur – 4 januari

Studieadviseurs: gesloten tussen 21 december – 4 januari

We weten dat deze situatie niet ideaal is. Veel van jullie keken er naar uit weer naar de campus te komen in januari. Wij vinden deze situatie ook heel vervelend. We blijven de gezondheid en veiligheid van onze gehele gemeenschap vooropstellen, en zullen er ook voor blijven zorgen dat je je studie kunt vervolgen zonder studievertraging.

Algemene informatie over de maatregelen binnen de universiteit kun je hier vinden.

We danken je voor je geduld en begrip en we wensen je een welverdiende vakantie.

Met vriendelijke groeten,

Prof Bas van den Putte & dr. Jessica Taylor Piotrowski